Страници

сряда, 10 август 2011 г.

Мъжете - роби на майките си


Не съм сигурна какви точно са отношенията между хората в семейството в чужбина, но със сигурност мога да кажа какви са в България. И ако мога да направя едно резюме между отношенията майка-син, то може би ще доведе до много спорове, породени от страна на мъжете.

Едно нещо обаче е сигурно - трябва да се въведе закон, който да позволи брака между майки и синове. Така със сигурност поне няма да има стари ергени, а жените и без друго са се еманципирали... след като могат да правят всичко сами, тогава защо са им мъже...
В България майките вечно искат да са до децата си... и без това са ги родили, защо пък да не са нон-стоп до тях... ЦЯЛ ЖИВОТ.....

Мили дами, няма оправдание като "семейство", или "личен живот", или като "мъжа ми ще говори с нея и тя ще спре да му звъни по 1000 пъти на ден" ..... НЕ .... Не се подлъгвайте, че мамините синчета ще се превърнат в мъже. Вие може да имате нужда от семейство, дом.. без "странични наблюдатели" под названието "майка закрилница", но когато мъжете Ви мълчат дори в излишък, само защото ги е страх да кажат две думи на майките си.... ще си стоите с екстра "проверка по телефона" и какво ли още не.

Може би, ако жените бяха жени, а мъжете бяха мъже... нещо щеще да е наред... Но в този свят, в който на жените им се налага да се борят като мъже, а мъжете скръстват ръце като женички... и абсурда с майките ще продължава.

А на който не му е добре нека направи нещо по въпроса... Ама така като гледам всички на минутата вдигат телефона или звънят да дадат отчет на мама, явно им е кеф да слугуват психически и физически цял живот на майките си.


П.С. Този който се чувства засегнат и обиден от думите ми нека ги осмисли, защото вярно истината не е приятна, но трябва да се приеме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар