Страници

събота, 22 януари 2011 г.

Какво щеще да е, ако нямахме хиляди минути за изговаряне? Може би Рай!!!

Какво ли щяха да правят хората, които звънят по 100 пъти на ден на някой, ако ги нямаше тези абонаментни планове с хилядите им безплатни минути?
И ако не знаеха как да използват скайп или пък даже нямаха нет някои хора...?
О, Господи... спри тази ужасна тенденция Някой да звъни на Някой.... за щяло и нещяло... и нека Глобул, Мтел и Виваком спрат да дават тарифни планове с 1500 - 2000 - и безброй още минути на всички хора... защото, ако се продължава така скоро ще ми побелеят косите от нерви!!!!!!!!!!!
Аман от хора, които използват телефона си като заместител на скуката, звънейки по n на брой пъти на някой си... Намерете си развлечения, спрете да звъните безразборно и да досаждате!!!!
Имам предвид звънене по 3-4 пъти на ден на един и същи човек без повод и само с цел да си изговорим празните приказки....
Не разбирайте погрешно думите ми... Няма лошо да се чуеш с някой, ако имате какво да си кажете и да си обмените информация, ама само за да си зададете поредния тъп ежедневен въпрос.... - не си хабете ценното време!
Вече спирам да отговарям на въпроси от типа "Как е времето? К'о яде? Къде си точно сега? И куп други такива безполезни ежедневни въпросченца.... !!!!



Няма коментари:

Публикуване на коментар