Страници

събота, 18 септември 2010 г.

Момчета пораснете!


Момчета пораснете.Приемете за нормално, че е време да пуснете ръката на майка си и да се опитате да бъдете самостоятелни. Може би ви се вижда твърде трудно, щом като съвсем скоро сте спрели активно да сучете и вече можете да сядате на гърне, а не да използвате памперси, но... това е реалността. И ако искате жените да ви приемат като "Мъже", а не като "момченца", то просто моля ви, ПОРАСНЕТЕ.
Живота е предизвикателство за всеки, но това не бива да ви плаши. Ние жените даже ви даваме шанс постоянно да се доказвате, че можете да сте "Мъже", а не "момченца".
Ясно е, че страха от това, че мама няма да е до вас, за да ви изпере дрехите или да ви сготви за обяд и вечеря е твърде голям, но за Бога, не се плашете. Това ще е трудно за вас само в първите няколко дни, докато се научите да си правите сандвичи, а след това и други "сложни неща", като пържени яйца, спагети и т.н.
Бъдете смели! Рискувайте! И пуснете ръката на майка си и с висок глас заявете, че сте "Мъже", а не "момченца".
Не страдайте за майките си, когато ги видите да плачат за вас. Винаги страданието на майката износила в утробата си едно създание е голямо, когато тя разбере, че не и принадлежи изобщо. Болката и, че отрочето и вече е "Мъж", който по дяволите тя няма да може да контролира, така както го е правила, докато е бил "момченце" ще е голяма, но тя е ПРЕОДОЛИМА.
Ако искате да имате партньор в живота си, първо ще трябва да приемете, че майка ви е жената, която ви е отгледала, но не и жената която ще ви гледа цял живот.
РИСКУВАЙТЕ и бъдете "МЪЖЕ", ако ви стиска!!!